Connect with us

JUSTITIE

EVZ: Fostul șef al DGIPI, Gelu Oltean, scrisoare pentru procurorul care l-a trimis în judecată: ”Vă mulțumesc si vă iert!”

Published

on

Gelu Oltean a decis să îi transmită o scrisoare de „la revedere” celui care l-a trimis în judecată. Procurorul DIICOT Marian Drilea a ieșit la pensie începând cu data de 20 ianuarie. În scrisoarea fostului șef DGIPI, acesta susține că l-a iertat pe procuror și prezintă faptele care au avut loc în 2019.

Gelu Oltean este fostul șef al Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI). Acesta a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT inițial pentru constituire de grup infracțional organizat, iar apoi pentru trafic de droguri. Ambele dosare au legătură cu scandalul ”Ayahuasca”.

Marian Drilea este procurorul care l-a anchetat pe fostul șef DGIPI, iar acum a ieșit la pensie. Cu ocazia acestui eveniment, Gelu Oltean s-a gândit să îi scrie o scrisoare de „la revedere”, la finalul căreia mărturisește că l-a iertat pe procurorul DIICOT.

„La revedere stimate domnule procuror Drilea.

Scriu aceste rânduri cu multă compasiune, durere dar și împăcare.

Source Link : https://evz.ro/fostul-sef-al-dgipi-gelu-oltean-scrisoare-pentru-procurorul-care-l-a-trimis-in-judecata-va-multumesc-si-va-iert.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending