Connect with us

În politică

EVZ: Florin Cîțu dezvăluie numele celui care ar putea ocupa funcția de ministru al Cercetării: ”Sunt șanse mari”

Published

on

Florin Cîțu, liderul PNL, a făcut declarații care vizează mai multe subiecte actuale. Printre ele se află și situația din Ministerul Cercetării, făcând public numele celui care ar putea ocupa fotoliul de ministru, după demisia lui Florin Roman.

Florin Cîțu, președintele PNL, a vorbit joi seara despre variantele propuse pentru ocuparea fotoliului de ministru al Cercetării. Sunt șanse mari ca Marcel Boloș să aibă acest privilegiu, însă el nu se încadrează într-un anumit tipar specific pentru funcția de conducere.

Liderul PNL a ținut să precizeze faptul că sunt mai multe variante și urmează să se ia o decizie cu privire la acest aspect. Florin Cîțu a ținut să precizeze faptul că numirea aparține liberalilor, așa că ea nu are nevoie de o aprobare a coaliției.

„Avem mai multe variante. În PNL, această poziţie este a celor din Ardeal. (…) Nu ştiu dacă domnul Boloş. Doamna Anisie nu era. Sunt mai multe variante de acolo. Decizia este între un om tehnic, specialist în IT sau un om politic. Domnul Boloş nu este niciuna dintre ele, dar este un bun specialist în fonduri europene şi ar putea să fie dacă asta este ceea ce dorim să fie acolo. Nu este luată o decizie. Îi aştept pe colegi să vină cu o propunere, două şi cu fundamentarea şi după aceea o vom vota în partid”, a spus Florin Cîţu la Antena 3.

Source Link : https://evz.ro/florin-citu-dezvaluie-numele-celui-care-ar-putea-ocupa-functia-de-ministru-al-cercetarii-sunt-sanse-mari.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending