Connect with us

Economie

EVZ: Explozia facturilor la energie agită și lumea politică. PNL solicită înființarea unei comisii de anchetă pentru ANRE

Published

on

PNL se implică în problemele apărute în domeniul energiei. Astfel, deputatul liberal Gheorghe Pecingină anunță că va propune Parlamentului să înființeze o comisie de anchetare a activităților Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) din ultimul an.

Deputatul susține că ANRE are cea mai mare responsabilitate în domeniul energiei și că, prin urmare, ar trebui să comunice mai mult.

„În toată nebunia ultimelor zile privind facturile la energie, mă surprinde tăcerea ANRE. Ei ar fi cei mai în măsură să răspundă și să ne lămurească în legătură cu cazurile de încălcare a legii de plafonare și compensare a prețurilor. Am de gând să le propun colegilor din Parlament comisie de evaluare a activității ANRE pe ultimul an și, dacă este cazul, comisie parlamentară de anchetă, pentru a vedea cum ANRE și-a exercitat atribuțiile de supraveghere a modului în care companiile de profil au aplicat prevederile Legii privind plafonarea prețurilor la energie și compensarea facturilor.

Source Link : https://evz.ro/explozia-facturilor-la-energie-agita-si-lumea-politica-pnl-solicita-infiintarea-unei-comisii-de-ancheta-pentru-anre.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending