Connect with us

Monden

EVZ: Exclusiv. Fotografii cu celebrul Nuțu Cămătaru, în dubă neagră, flancat de aghiotanți. „Dresorul de lei și de fraieri” surprins într-o activitate

Published

on

Puțini sunt cei care nu știu cine e Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru. Unul din cei mai cunoscuți lideri ai lumii subterane, devenit celebru în anii 1990 într-un cerc restrâns. A ajuns, recent, subiect de carte și a devenit faimos și pentru generația actuală, care nu îi cunoștea numele sau activitatea. Asta pentru că Nuțu Cămătaru și-a petrecut ultimii 18 ani în spatele gratiilor.

Cartea scrisă de Codin Maticiuc despre viața lui Ion Balint, intitulată „Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, a crescut așteptările publicului tânăr în ceea ce-l privește pe celebrul lider al celor certați cu legea. Portretizat în carte, spun unii, ca un fel de Pablo Escobar de România, Nuțu Cămătaru surprinde prin simplitate și omenesc. Fotoreporterii EVZ l-au zărit la o spălătorie auto. Curioși să vadă ce se întâmplă acolo au realizat un scurt fotoreportaj.

Nuțu Cămătaru și-a adus mașina la spălat, curățat și parfumat, flancat de alte două mașini de lux în conduse de bărbați care îi sorbeau vorbele și care nu-l slăbeau din priviri. De la distanță, și fără să știm care e natura relației lor, părea o situație așa cum este descrisă în carte, în care Nuțu dictează, iar ei iau aminte și execută.

Source Link : https://evz.ro/nutu-camataru-in-duba-neagra-flancat-de-aghiotanti-dresorul-de-lei-si-de-fraieri-a-iesit-la-aer.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending