Connect with us

JUSTITIE

EVZ: Dubla crimă de la Iași. Primul mesaj public transmis de familia studentului ucis: ”Brusc și nedrept”

Published

on

Familia lui Youssef Jniyah a transmis un mesaj public, în România, după dublul asasinat în care tânărul student a căzut victimă alături de iubita sa, Ioana Vanesa Burlacu.

Youssef Jniyah a fost găsit asasinat, la data de 10 decembrie, la Iași, alături de iubita sa, Ioana Vanesa Burlacu. Suspectul, un cetățean canadian de origine marocană, Ahmed Sami El Bourkadi, student marocan la Facultatea de Medicină din Iași, a fost prins în Italia și a ajuns în România, aici aflându-se în arest preventiv.

Mesajul pe care l-au transmis rudele studentului marocan omorât la Iași

Rudele lui Youssef Jniyah au reacționat, sâmbătă, și au transmis un mesaj în care își exprimă atașamentul față de familia Ioanei Burlacu. „Durerea și lacrimile noastre se alătură celor ale familiei celei decedate, domnişoara Vanesa Burlacu. Fie ca rugăciunile tuturor celor care o iubesc să aducă alinare sufletului ei. Împărtășim durerea pricinuită de trecerea ei în neființă, cu dragoste și prietenie, și le transmitem sincere condoleanțe familiei și poporului român.

Source Link : https://evz.ro/dubla-crima-de-la-iasi-primul-mesaj-public-transmis-de-familia-studentului-ucis-brusc-si-nedrept.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending