Connect with us

În politică

EVZ: Contre în coaliție. Ciolacu cere ședință urgentă. Liberalii spun că liderul PSD este în vacanță

Published

on

O nouă dispută pare să prindă contur în coaliție, în plin moment de criză. Marcel Ciolacu a susținut că prioritatea PSD este rezolvarea facturilor imense la energie și cere o ședință de urgență pentru a rezolva problemele României. Liberalul Cristian Băcanu contrazice toate aceste lucruri, susținând că tocmai Marcel Ciolacu lipsește, acesta fiind plecat în vacanță.

Liberalul Cristian Băcanu a decis să își facă publică revolta simțită în aceste zile și îi pune la zid pe Marcel Ciolacu și pe Alexandru Rafila. Prioritatea autorităților este într-adevăr rezolvarea crizei energetice și a facturilor dublate, însă nu se poate ține o ședință pentru a fi luate măsuri.

Potrivit lui Cristian Băcanu, cel care împiedică aceste întâlniri este nimeni altul decât Marcel Ciolacu, liderul PSD. Se pare că nici Alexandru Rafila nu prea are timp să se ocupe de valul 5 al pandemiei, fiind ocupat cu întâlnirile cu partidul AUR.

„Avem de gestionat pandemia, de rezolvat urgenţele cu facturile la energie, avem listă lungă de priorități în coaliție, dar dl Ciolacu lipsește. PSD este cel mai preocupat de urgențele românilor, dar nu acum, ci când revine dl Ciolacu din vacanta.

Source Link : https://evz.ro/contraziceri-in-coalitie-contre-in-coalitie-ciolacu-cere-sedinta-urgenta-liberalii-spun-ca-liderul-psd-este-in-vacanta.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending