Connect with us

În politică

EVZ: Acuzație dură după incidentul de la Iași. Atacul asupra lui George Simion, un scenariu pus în scenă de AUR?

Published

on

Un deputat liberal crede că atacul asupra lui George Simion ar putea să fie, de fapt, o regie ce a fost concepută chiar de reprezentanții formațiunii AUR.

Deputatul Alexandru Murar, liderul PNL Iași, a vorbit despre incidentul care a avut loc la Iași, azi, 24 ianuarie. George Simion, copreședinte AUR, a fost stropit pe față, cu cerneală, de un bărbat care lua parte la Ziua Unirii de la Iași. Alexandru Muraru este de părere că ar putea fi vorba despre o regie pusă în scenă chiar de simpatizanții AUR.

Un deputat de la PNL acuză un posibil scenariu al celor de la AUR

„Nu am convingerea că tot scandalul de la Iaşi nu a fost provocat chiar de extremiştii neo-legionari de la AUR. Sunt metode folosite şi în perioada interbelică, şi în Germania anilor ’30 şi în alte locuri. Dacă autorităţile au fost prudente, provocatorii de la AUR au căutat să creeze conflicte şi violenţe în toate aceste zile din preajma lui 24 ianuarie. Orice sărbătoare este murdărită de aceştia”, a spus Muraru pentru news.ro.

Source Link : https://evz.ro/acuzatie-dura-dupa-incidentul-de-la-iasi-atacul-asupra-lui-george-simion-un-scenariu-pus-in-scena-de-aur.html

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending