Connect with us

Investigatii

RL: Fraude cu subvenții pentru agricultură. Ar fi implicați funcționari ai statului

Published

on

În mai multe județe din România s-ar comite fraude cu subvenții pentru agricultură. Este vorba de banii alocați prin intermediul APIA (Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură).

Cel mai recent semnal în acest sens a parvenit redacției „România liberă” din județul Caraș Severin. Situația reclamată este din comuna Domașnea. Sesizarea vine de la o persoană cu funcție de conducere, căreia îi vom proteja numele.

„La ședința de Consiliu Local din data de 27 iulie 2021, primarul comunei Domașnea a informat Consiliul Local Domașnea că, în urma verificărilor efectuate cu sprijinul șefului Centrului local APIA Domasnea, a constatat că pe circa 450 ha de pășuni alpine ale comunei, s-au depus cereri de subvenții APIA de persoane străine de localitate, fara a avea la baza niciun document eliberat de Primaria Domasnea, ci documente eliberate ilegal de alte primarii din judet”, semnalează oficialul din județul Caraș Severin.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/investigatii-romania-libera/incognito/fraude-cu-subventii-pentru-agricultura-ar-fi-implicati-functionari-ai-statului/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending