Connect with us

INTERNATIONAL

RL: Ce scrie presa britanică despre războiul din Guvernul Johnson pe tema restricțiilor Covid -19. Cum sunt împărțite taberele

Published

on

Lord Frost a demisionat sâmbătă seara din Cabinet din cauza preocupărilor legate de restricțiile premierului Boris Johnson cu privire la Covid-19 și de „direcția de mers” a guvernului, deoarece prim-ministrul a luat în considerare solicitările pentru o a treia izolare națională care începe săptămâna aceasta.

Ministrul Cabinetului, care conducea negocierile post-Brexit ale domnului Johnson cu Uniunea Europeană, și-a dat demisia din cauza măsurilor Guvernului din Planul B Covid, după ce a avut luni de zile îngrijorări private cu privire la restricțiile legate de coronavirus și politica economică a guvernului, inclusiv creșterea planificată a asigurărilor naționale.

În scrisoarea sa de demisie, Lord Frost i-a amintit domnului Johnson de angajamentul său că ridicarea restricțiilor în vară va fi „ireversibilă”. El l-a îndemnat, de asemenea, pe prim-ministru să „exploateze oportunitățile” Brexit-ului, trecând „cât mai repede posibil” la „o economie antreprenorială ușor reglementată, cu impozite reduse”.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/international/ce-scrie-presa-britanica-despre-razboiul-din-guvernul-johnson-pe-tema-restrictiilor-covid-19-cum-sunt-impartite-taberele/

 

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending