Connect with us

INTERNATIONAL

RL: Ce i-a scris Lordul Frost lui Boris Johnson, înainte de plecare, restricțiile Covid sunt de vină!

Published

on

Jurnaliștii de la The Times au prezentat scrisoarea adresată premierului britanic de către cel mai apropiat sfătuitor al său, Lordul Frost.

 

Dragă Boris,

Am condus procesul nostru de ieșire din UE în cei doi ani și jumătate de când ai devenit prim-ministru. În acei ani, am restabilit libertatea și independența Regatului Unit ca țară și am început procesul de construire a unei noi relații cu UE. Asta va fi o sarcină pe termen lung. De aceea, la începutul acestei luni, am convenit că voi merge mai departe în ianuarie și voi preda ștafeta altora pentru a gestiona viitoarea noastră relație cu UE.

Este dezamăgitor că acest plan a devenit public în această seară și, în aceste circumstanțe, cred că este corect să scriu pentru a demisiona cu efect imediat.

A fost o onoare și un privilegiu uriaș să lucrez cu tine în ultimii cinci ani, mai întâi la Ministerul de Externe și apoi la Nr.10. Ai fost un lider remarcabil într-un moment de criză constituțională gravă pentru această țară. Mulți au spus că ar fi imposibil să facem ceea ce am făcut: încetarea turbulențelor politice prin punerea în aplicare a rezultatului referendumului, o victorie electorală uluitoare, o ieșire din UE care ne-a oferit libertate deplină cu privire la alegerile noastre viitoare ca țară și, în sfârșit, punerea în aplicare a celei mai extinse și mai mari și mai bune țări din lume, și un real acord de liber schimb cu tarif zero. Tu și cu mine am împărtășit întotdeauna aceeași abordare pe Brexit și nu cred că am fi realizat atât de multe fără acel comun apropiat.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/international/ce-i-a-scris-lordul-frost-lui-boris-johnson-inainte-de-plecare-restrictiile-covid-sunt-de-vina/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending