Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: FOTO&VIDEO În ce vilă de lux locuieşte Denisa Tănase atunci când merge în Dubai! Design-ul e semnat de Ivanka Trump!

Published

on

Fosta componentă a trupei Bambi a investit în imobiliare în oraşul din care a pornit ideea afacerii sale cu parfumuri.

La cei 34 de ani ai săi, Denisa Tănase trăieşte una dintre cele mai bune perioade ale sale. Are o viaţă de familie împlinită, un soţ care îi este partener în toate, Mirceea Brânzei, şi o afacere care creşte văzând cu ochii. Doar ce a tăiat panglica celui de-al 44-lea magazin cu parfumuri şi cosmetice de lux din linia proprie!

Şi iată cum, în timp ce alţi artişti au suferit din pricina pandemiei, Denisa Tănase s-a reinventat, investind bani, timp şi energie într-un proiect care părea iniţial un hobby, dar care a devenit una dintre cele mai de succes afaceri din pandemie. Una pe care plănuieşte să extindă, prin adăugarea unei linii de make-up. În plus, Denisa Tănase s-a orientat şi spre domeniul imobiliar din Emiratele Arabe Unite, cumpărând în Dubai două apartamente, pe care urmează să le închirieze.

“În Dubai am dat avans pentru 2 apartamente, plătim rate până în 2024. Sunt apartamente pe plajă, pe care le vom închiria în regim hotelier”, spunea Denisa Tănase în primăvara acestui an pentru “Click”.

Source Link : https://okmagazine.ro/foto-video-in-ce-vila-de-lux-locuieste-denisa-tanase-atunci-cand-merge-in-dubai-design-ul-e-semnat-de-ivanka-trump/a20528912

 

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending