Connect with us

Vedete

OK! Magazine: FOTO Anamaria Ferentz şi-a sărbătorit ziua de naştere în America în braţele unui nou iubit

Published

on

La 46 de ani, fosta solistă a trupei Demmo trăieşte o nouă iubire.

De 11 ani încoace, Anamaria Ferentz a dat viaţa din România pe traiul în Statele Unite, făcându-şi un rost în California, unde a lucrat ca profesoară de canto ori ca agent imobiliar. Totodată, n-a renunţat la cariera artistică, având recitaluri în limba română sau engleză la tot felul de evenimente private ori festivaluri ţinute în diferite oraşe.

Până de curând, Anamaria Ferentz nu era implicată în nicio relaţie şi spunea că “Îmi este bine aşa cum sunt şi nu fac compromisuri doar de dragul de a fi cu cineva. Din contră, îmi e foarte bine singură şi am devenit şi mai selectivă decât eram”, după cum declara chiar anul trecut, de ziua ei, în exclusivitate pentru OK!.

Dar iată că, la fix un an după aceste mărturisiri, Anamaria Ferentz trăieşte o nouă iubire alături de un american, pe care l-a prezentat fanilor internauţi cu ocazia zilei de naştere sărbătorite la New York.

Source Link : https://okmagazine.ro/foto-anamaria-ferentz-si-a-sarbatorit-ziua-de-nastere-in-america-in-bratele-unui-nou-iubit/a20512391

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending