Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Ce a găsit Marina Almăşan la priveghiul lui Victor Socaciu: “Mi s-a strâns inima, ghicind furtuna din inima lui”

Published

on

Marina Almăşan a mers, ieri, la priveghiul fostului său soţ Victor Socaciu, dar pustietatea ce trona la Sala Palatului şi suferinţa fiului său au umplut-o de durere.

“Fiul meu a mai făcut un pas spre maturizare. Unul greu, al naibii de greu…Mă doare durerea lui, mai mult decât mă dor toate durerile lumii. Maturizarea a început , de fapt, cu 10 ani în urmă, când, copil fiind încă, a înţeles că viaţa adevărată nu-i numai o poveste şi că un lucru frumos se poate sfărâma din vini care nu sunt ale lui… Am învăţat atunci amândoi, împreună, că nu este nicidecum iubirea atât de “atotputernică”, precum se spune. Şi că graniţa dintre adevăr şi minciună este uneori dureros de fragilă. La fel precum şi cea dintre iubire şi ură. Şi a învăţat, Victor al meu, că viaţa nu e numai “mama + tata” plus iubirea dintre ei, şi că nu numai bunurile materiale îţi pot fi furate, ci şi oamenii dragi…

Victor a trecut printr-unul din cele mai dificile momente din viaţa sa: şi-a văzut părintele culcat, fără suflare, între flori, în vehicolul de lemn care-l va transporta spre Eternitate. Îi priveam, de aproape, pe amândoi, tată şi fiu, aduşi laolaltă pentru ultima oară de cea mai tristă întâmplare cu putinţă. Singura, de fapt, care ne poate despărţi cu adevărat de cei dragi.

Source Link : https://okmagazine.ro/ce-a-gasit-marina-almasan-la-priveghiul-lui-victor-socaciu-mi-s-a-strans-inima-ghicind-furtuna-din-inima-lui/a20527432

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending