Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Bursucu, mesaj pentru fiica de 16 ani. Ce îi transmite prezentatorul: “Îţi mulţumesc pentru fiecare moment în care am zâmbit sau am lăcrimat împreună”

Published

on

Chiar dacă nu e tatăl ei biologic, a considerat-o întotdeauna fiica lui. Alesia a împlinit 16 ani, iar Busucu’ i-a transmis un mesaj de suflet.

„La mulţi ani, iubita lui tati! Îţi mulţumesc pentru tot ce însemni tu în viaţa mea! Îţi mulţumesc pentru fiecare moment în care am zâmbit sau am lăcrimat împreună! Îţi mulţumesc pentru tot ce eşti şi ce ai realizat tu! Sunt mându de tine”, a fost mesajul prezentatorului de la la Kanal D.

Atunci când a cunoscut-o pe Andreea, iubita lui, aceasta avea o fiică, cu care Bursucu’ s-a împrietenit imediat.

“Eu mă înţeleg perfect cu copiii. Mă înţelegeam mai bine cu copilul decât cu mama la început. Ne-am iubit de la început. Acolo am şi câştigat, pentru că m-am înţeles foarte bine cu cea mică.

Am cunoscut-o într-o vara, aveam un proiect la mare când am văzut-o. Mi-a plăcut foarte mult, aşa că am făcut primul pas. S-a lăsat greu cucerită! Această pandemie care ne-a băgat în case, ne-a făcut să descoperim cu cine stăm lângă noi şi mulţi nu au fost foarte fericiţi. Ca orice cuplu am avut şi multe momente dificile; şi noi avem discuţii în contradictoriu, poate de la lucruri mărunte, însă, din fericire, niciunul dintre noi nu este o fire vulcanică, eu sunt calm şi răbdător”, spuneA Bursucu’ pentru OK!

Source Link : https://okmagazine.ro/bursucu-mesaj-pentru-fiica-de-16-ani-ce-ii-transmite-prezentatorul-iti-multumesc-pentru-fiecare-moment-in-care-am-zambit-sau-am-lacrimat-impreuna/a20514811

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending