Connect with us

Sport

RL: VIDEO Nadia Comăneci a împlinit 60 de ani! Fosta gimnastă va fi decorată de Klaus Iohannis

Published

on

Nadia Comăneci a împlinit 60 de ani. Fosta mare gimnastă a României va fi decorată de președintele țării, Klaus Iohannis. Șeful statului a semnat decretul.

Cea mai mare gimnastă a României a împlinit astăzi, 12 noiembrie, vârsta de 60 de ani. Ea a rămas în istoria sportului drept prima gimnastă care a primit prima notă de 10 la un concurs internațional.

Nadia Comăneci are în palmares 5 medalii de aur olimpice, 2 de aur mondiale şi nouă de aur europene. Aceasta a primit cu ocazia zilei sale de naștere mesaje de felicitări din partea fanilor, dar și de la Federația Română de Gimnastică. Fosta gimnastă le-a mulțumit tuturor pentru urări printr-o postare pe rețelele de socializare.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru urări, în această zi de 12 noiembrie, în care am ajuns la o anumită vârstă. Vă doresc tot binele din lume, rămâneți sănătoși. Mulțumesc”, a fost mesajul Nadiei Comăneci.

Nadia Comăneci, decorată de președintele Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer Nadiei Comăneci. Anunțul a fost făcut de Administrația Prezidențială printr-un comunicat.

Source Link : https://romanialibera.ro/sport/video-nadia-comaneci-a-implinit-60-de-ani-fosta-gimnasta-va-fi-decorata-de-klaus-iohannis/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending