Connect with us

Economie

RL: Venerabilul alpinist, David Neacșu, cedează „Himalaya” unui tânăr antreprenor

Published

on

Stral Big, companie specializată în alpinism utilitar și lucrări speciale în industrie, a preluat 100% din capitalul companiei GD Escapade, cunoscută prin magazinul Himalaya fondat în urma cu 27 de ani de renumitul alpinist David Neacșu.

“Astăzi am predat ştafeta tânărului Ionuț Gavrilă Blenche, care are 34 de ani, exact vârsta la care eu am început business-ul Himalaya. Noi nu am făcut doar vânzări de produse premium pentru pasionaţii de munte si de aventură (Mammut, Petzl, Lowa etc), ci am fost antrenorii de performanţă pentru cei care îndrăznesc să viseze la  mai mult.

David Neacșu se desparte voios de prima dragoste în business

„La 61 de ani, nu mai pot ţine pasul cu digitalizarea şi cu globalizarea, s-au dus vremurile poetice din industria outdoor.  Am încredere că Gabi va continua spiritul pe care eu  l-am insuflat companiei. Himalaya a fost visul pe care mi l-am împlinit. Himalaya e de acum pe mâini bune. De acum vreau să mă liniştesc ca să pot aşterne pe hartie o parte din experienţele trăite în expediţiile şi în călătoriile mele!”, mărturiseşte David Neacşu.

“Am preluat ștafeta de la David Neacșu și ducem mai departe visul său. Promitem că vom fi aceiași antrenori de performanță, cum a fost cuceritorul Everestului.

Complementari, nu competitori

Source Link : https://romanialibera.ro/economie/economie-interna/venerabilul-alpinist-david-neacsu-cedeaza-himalaya-unui-tanar-antreprenor/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending