Connect with us

Sport

RL: Tottenham Hotspur și-a găsit antrenor italian celebru

Published

on

Tottenham Hotspur are antrenor nou la echipă. Este vorba de Antonio Conte. Vestea a venit prin intermediul unei prezentări spectaculoase pe contul oficial de Twitter al clubului londonez.

„Suntem încântați să anunțăm numirea lui Antonio Conte ca antrenor principal! Contractul este valabil până în vara lui 2023, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon”, a fost comunicatul emis de gruparea din nordul Londrei, conform eurosport.ro.

Conform Daily Mail, Conte va avea un salariu anual de 13 milioane de £, devenind astfel al 3-lea cel mai bine plătit antrenor din Premier League, după Pep Guardiola (20 de milioane) și Jurgen Klopp (15 milioane).

Tottenham Hotspur și-a găsit antrenor repede după demiterea lui Nuno Esprito

Tottenham s-a mișcat mai repede decât era de așteptat după demiterea lui Nuno Espirito Santo și l-a convins pe Antonio Conte să preia echipa. Italianul a ajuns ieri la Londra pentru negocieri, iar aceste au fost finalizate aseară.
Conform renumitului jurnalist italian, Fabrizio Romano, Conte va semna un contract până în vara anului 2023 cu Tottenham Hotspur ca antrenor.
Ca atare, Conte va avea misiunea să salveze ce mai e de salvat din acest sezon și să creeze o echipă puternică pentru stagiunea următoare.

Source Link : https://romanialibera.ro/sport/tottenham-hotspur-si-a-gasit-antrenor-italian-celebru/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending