Connect with us

Știri - Social

RL: Sute de avocați dau un concurs cu prezență fizică, în ciuda pandemiei

Published

on

Sute de avocați dau un concurs cu prezență fizică, în ciuda pandemiei, peste câteva zile. Un anunț în acest sens este transmis de Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR).

„În ședința Comisiei Permanente a UNBR, întrunită la 30 octombrie, în exercitarea atribuțiilor sale de Consiliu de Conducere al INPPA, au fost analizate informările făcute de conducerea INPPA, în baza situațiilor concrete la nivel central și teritorial. Urmare a analizei efectuate, Consiliul de Conducere al INPPA informează avocații stagiari, cursanți ai INPPA care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege pentru a susține examenul de absolvire a INPPA, sesiunea noiembrie 2021, că examenul programat la 05 noiembrie 2021 se va desfășura, astfel cum a fost anunțat public prin Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 4/23.06.2021 privind Examenul de absolvire a cursurilor de pregătire profesională iniţială organizate în anul 2021 în cadrul sistemului I.N.P.P.A. – Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA)„, precizează anunțul.

„Vor fi respectate regulile sanitare anunțate public”, indică anunțul postat de UNBR.

Sute de avocați dau un concurs cu prezență fizică

Decizia de a se ține concurs cu prezență fizică, în pandemie, pare a fi generat nemulțumirea unor candidați.

„Baroul Bucuresti a decis astazi, 30 noiembrie 2021 ca va organiza Vineri, 5 noiembrie 2021 un eveniment (examen) cu peste 800 de participanti”, semnalează un mesaj transmis ziarului „România liberă”.

Source Link : https://romanialibera.ro/social/eveniment/sute-de-avocati-dau-un-concurs-cu-prezenta-fizica-in-ciuda-pandemiei/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending