Connect with us

Știri - Social

RL: Școlile decid când se revine din online

Published

on

Ministrul interimar al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că va fi publicată zilnic pe site-ul edu.ro rata de incidenţă COVID-19 pentru fiecare localitate în parte, astfel încât fiecare unitate de învățământ preuniversitar să poată decide asupra sistemului de desfăşurare a cursurilor (online sau faţă în faţă).

„Şcolile şi grădiniţele pot trece în sistem faţă în faţă prin decizie proprie, încă din ziua imediat următoare scăderii ratei de incidenţă sub 3 la mie, prin hotărârea Consiliului de Administraţie al unităţii de învăţământ, cu informarea ISJ/ISMB. În acest sens, începând de astăzi, 24 noiembrie, Ministerul Educaţiei publică zilnic pe site rata de incidenţă pentru fiecare localitate în parte”, a declarat, miercuri, Sorin Cîmpeanu.

Acesta a reamintit că, potrivit Ordinului comun Ministerul Educaţiei – Ministerul Sănătăţii nr. 5338/2021, cu modificările şi completările ulterioare, trecerea de la sistemul online la cel cu prezenţă fizică nu mai este condiţionată de raportarea la ziua de vineri a fiecărei săptămâni.

Source Link : https://romanialibera.ro/social/educatie/scolile-decid-cand-se-revine-din-online/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending