Connect with us

Sport

RL: Raed Arafat „a eliminat” al 12-lea jucător al României. Egal cât un eșec cu Islanda

Published

on

Pe Raed Arafat, șeful DSU, nu l-a interesat fotbalul și nu fost de acord să lase al 12-lea jucător pentru România-publicul- să ajute la calificarea pentru barajul Mondialului din 2022.

Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate cu echipa Islandei, 0-0, joi seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

România are acum şansa a doua de a ajunge la baraj, fiind la mâna rezultatelor. Pentru a încheia pe locul al doilea, care asigură barajul pentru Mondialul din Qarar, tricolorii trebuie să câştige duminică în Liechtenstein, iar Islanda să nu piardă în Macedonia de Nord.

A contat și faptul că nu am avut suporteri în tribune. FRF nu a primit derogare pentru nici măcar 30% din capacitatea stadionului pentru cei cu certificat verde.

Nimic nu a împins decisiv naționala României către victorie. Bara lui Ianis Hagi, din minutul 85, la poarta islandeză nu a avut puterea de a-i face mai lucizi și mai determinați pe tricolori în ultimele minute ale meciului.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/raed-arafat-a-eliminat-al-12-lea-jucator-al-romaniei-egal-cat-un-esec-cu-islanda/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending