Connect with us

În politică

RL: PNL sector 3 a fost „luat de val”

Published

on

PNL sector 3 a avut parte vineri seara de un val de demisii. Zeci de membri ai Tineretului Național Liberal Sector 3 au „abdicat.” Liderul lor, Petruț Gheorghiță a justificat mișcarea prin faptul că PNL s-a depărtat de valorile liberale și a trădat electoratul, scrie HotNews.

Demisii la PNL sector 3 – Ce spune liderul Petruț Gheorghiță

„Am luat astăzi hotărârea, împreuna cu echipa mea din Tineretul National Liberal – Filiala Sector 3, sa demisionam din PNL. De astăzi, drumul nostru si cel al <Noului PNL> se separa, caci nu putem fi părtași la aceasta umilința a romanilor, in general, si a electoratului de dreapta, in special.

Principalul motiv al acestei decizii este alianța toxica dintre PNL si PSD, coordonata de Președintele Iohannis, alături de sute de pseudo-liberali obedienți. Am crezut în schimbare și am luptat împotriva corupției și demagogiei, împotriva vechilor metehne care au blocat România în drumul ei spre dezvoltare. Am crezut că în sfârșit se poate face politică ținând cu dinții de principiile solide și prin bune moravuri. Cred în continuare acest lucru, dar îmi este clar, după ipocrizia de care PNL a dat dovadă în ultimele luni, că este imposibil în această formațiune politică. Îmi este clar că acest „Nou PNL” nu are pic de legătură cu electoratul său și nu exprimă nicio formă de respect față de acesta, mințindu-l cu nerușinare, precum în situația acestei coaliții monstruoase, după ce ani de zile au fost purtate bătălii crunte împotriva social-democraților.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/politica/pnl-sector-3-a-fost-luat-de-val/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending