Connect with us

În politică

RL: Orban ar fi vrut ca Iohannis să-și dea demisia

Published

on

Fostul lider al liberalilor Ludovic Orban este de părere că, „într-o „Românie Normală”, astăzi, „cinstit” ar fi fost ca preşedintele Klaus Iohannis să îşi depună demisia.

„Trădarea lui Iohannis faţă de toţi românii care i-au acordat încredere, la alegerile din urmă cu exact doi ani de zile, este insuportabilă pentru oricine are o minimă demnitate şi stimă de sine, pentru oricine preţuieşte democraţia. E ceva abominabil, dacă te uiţi numai la cele două discursuri adresate ţării în 2019 şi 2020, la 24 noiembrie. Cum poate cineva să aibă pe conştiinţă aşa ceva şi să fie împăcat cu sine?! Într-o ‘Românie Normală‘, astăzi, cinstit ar fi fost ca cel care ocupă fotoliul de la Cotroceni să-şi depună demisia.”, a răbufnit Ludovic Orban, conform agerpres.ro.

Orban îl acuză pe Iohannis că i-a păcălit pe români și-i cere demisia

„ Iohannis a folosit mandatul primit de la cetăţeni, afirmând cu gura lui că acesta înseamnă ‘România fără PSD’, împotriva voinţei celor care l-au ales, prin aducerea PSD-ului la putere, adică exact contrariul a ceea ce a promis că nu va face”, a scris Orban, miercuri, pe Facebook.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/orban-ar-fi-vrut-ca-iohannis-sa-si-dea-demisia/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending