Connect with us

Știrile zilei

RL: Nicușor Dan se vaccinează anti-Covid săptămâna viitoare

Published

on

Nicușor Dan se vaccineaza anti-Covid săptămâna viitoare, este anunțul pe care primarul general al Capitalei l-a făcut vineri, într-o conferință de presă. 

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spune că săptămâna viitoare își va face prima doză de vaccin împotriva COVID-19. „Am spus că trebuie să fac niște investigații medicale. Le-am făcut și săptămâna viitoare mă voi vaccina cu prima doză”, a spus Nicușor Dan într-o conferință de presă.

Primarul nu a precizat exact ziua în care se va imuniza și nici ce ser va alege. Declarația vine în contextul în care azi s-a deschis Târgul de Crăciun din București, organizat de Primăria Capitalei, la care pot intra doar cei vaccinați sau care au trecut prin boală în ultimele 6 luni.

Nicușor Dan se vaccinează anti-COVID. Până atunci, nu poate intra la Târgul de Crăciun

În ultima vreme s-a tot vorbit despre faptul că Nicușor Dan este nevaccinat, asta în contextul în care autoritățile îndemnau populația să se imunizeze. De fiecare dată când era întrebat d ce nu este imunizat, primarul spunea că va face vaccinul în curând. Evaziv în declarații, el a stârnit curiozitatea presei, dar și indignarea multor români.

Source Link : https://romanialibera.ro/coronavirus/nicusor-dan-se-vaccineaza-anti-covid-saptamana-viitoare/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending