Connect with us

În politică

RL: Nicolae Ciucă, primele declarații după învestire: „Avem bani de pensii și salarii!” ȘTIRILE ZILEIPOLITICĂ 25 noiembrie 2021

Published

on

Nicolae Ciucă a făcut, joi, primele declarații după învestire și a ținut să precizeze că statul are bani de pensii și salarii. Această problemă atât de spinoasă, care a stârnit panică și îngrijorare în ultimele zile, va fi dezbătută în ședința de Guvern.

România are bani pentru plata pensiilor și salariilor, a spus noul premier Nicolae Ciucă, după ce guvernul său a primit votul Parlamentului. Declarația vine în contextul în care fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a avertizat că din 26 noiembrie nu vor mai fi fonduri pentru pensii, salarii și și alocații.

Nicolae Ciucă, primele declarații după învestire

Premierul proaspăt ales a ținut să clarifice problema pensiilor, a salariilor și alocațiilor. El a dat asigurări că românii își vor primi banii.

„Nimeni nu trebuie să aibă vreo temere legată de faptul că nu sunt resurse financiare pentru plata pensiilor şi salariilor. Sunt asigurate fonduri pentru toate nevoile pe care le are Ministerul Sănătăţii. Acestea sunt elemente certe pe care le-am discutat cu ministrul Finanțelor și ministrul Sănătății”, a spus Nicolae Ciucă.

Banii vin după o rectificare bugetară 

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/nicolae-ciuca-primele-declaratii-dupa-investire-avem-bani-de-pensii-si-salarii/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending