Connect with us

Știrile zilei

RL: Klaus Iohannis, mesaj către Guvern: România trebuie să meargă pe calea investițiilor

Published

on

Klaus Iohannis, mesaj către Guvernul care se formează. Șeful Statului spune că perioada încercărilor pentru economie nu s-a terminat, iar noul Guvern va avea și sarcina reluării dialogului deschis, constructiv și orientat către creșterea sustenabilă a economiei.

Mesajul președintelui Klaus Iohannis a fost transmis în cadrul evenimentului „Topul Național al Firmelor 2021”, organizat miercuri de Camera de Comerț și Industrie a României, potrivit Digi24.

Mesajul a fost prezentat de către Cosmin Marinescu, Consilier Prezidențial – Departamentul Politici Economice și Sociale.

„Economia merge înainte și România trebuie să meargă înainte, pe calea dezvoltării sustenabile, prin investiții, prin inovare și digitalizare, prin utilizarea fondurilor europene, dar și printr-o relație onestă între stat și mediul de afaceri. (…) În 2020, scăderea economiei noastre a fost mai redusă, iar anul acesta revenirea este mai intensă, comparativ cu majoritatea țărilor din Uniunea Europeană. Dialogul constant și colaborarea dintre decidenți și mediul de afaceri în anul pandemiei, susținute intens și prin implicarea Administrației Prezidențiale, au constituit rețeta necesară într-o perioadă extrem de complicată”, transmite Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj ferm pentru investiții

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/klaus-iohannis-mesaj-catre-guvern-romania-trebuie-sa-mearga-pe-calea-investitiilor/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending