Connect with us

SPECIAL

RL: Iohannis vrea să vadă concret cum s-au derulat concursurile pentru directori de școli din 2021

Published

on

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj la Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2021, în care evidenţiază că doreşte să vadă o analiză „onestă” a modului în care s-au derulat în acest an şcolar concursurile pentru ocuparea funcţiilor de directori în unităţile de învăţământ.

Gala este organizată de Asociaţia pentru Valori în Educaţie sub Înaltul Patronaj al preşedintelui Iohannis.

„În Proiectul ‘România Educată’, mi-am asumat dezideratul de a susţine un management educaţional profesionist, bazat pe responsabilitate şi autonomie, capabil să inoveze şi să decidă fără presiuni externe. În acest an şcolar, în care se organizează concursuri pentru ocuparea funcţiei de director în unităţile de învăţământ, îmi doresc să identificăm şi să multiplicăm acele modele de excelenţă în management, precum directorii premiaţi astăzi.

Îmi doresc, totodată, să văd o analiză onestă a modului în care s-a derulat concursul de directori, pentru a potenţa ce s-a făcut bine şi pentru a corecta ce a mers mai puţin bine. Am remarcat implicarea activă a mediului privat în acest concurs, inclusiv prin intermediul Asociaţiei pentru Valori în Educaţie, reunind experţi în domeniul resurselor umane, dispuşi să investească timp şi cunoştinţe pentru a selecta astăzi directorii de mâine”, a transmis şeful statului, în mesajul prezentat la eveniment de consilierul prezidenţial Ligia Deca, conform bugetul.ro.

Source Link : https://romanialibera.ro/social/iohannis-vrea-sa-vada-concret-cum-s-au-derulat-concursurile-pentru-directori-de-scoli/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending