Connect with us

Sport

RL: Fotbaliștii din primele trei eșaloane sunt vaccinați majoritar cu schema completă

Published

on

Mai mult de jumătate dintre fotbaliștii care evoluează în primele trei eșaloane sunt vaccinați cu schema completă, iar dintre arbitrii din Liga I sunt vaccinați 98,25%, a anunțat luni Federația Română de Fotbal (FRF).

„În acest moment, în primele trei eșaloane fotbalistice ale României, adică la cele 136 de formații, peste 50% dintre jucători sunt vaccinați cu schema completă. Procentul este superior ratei de vaccinare la nivel național, care se află sub 40%! În ceea ce privește staff-ul (tehnic, suport sau medical), procentul este de peste 80%”, a transmis FRF.

Fotbaliștii a cinci formații sunt vaccinați complet

Mai mult, sunt cinci formații, două în Liga 2 și trei în Liga 3, ale căror delegații sunt vaccinate în proporție de 100%.

La nivelul FRF, 95% dintre angajați sunt vaccinați, iar în cadrul staff-urilor tuturor echipelor naționale procentul este de 100%. În plus, la ultima acțiune a primei reprezentative, procentul jucătorilor vaccinați a fost de aproape 80%.

În ceea ce privește arbitrii, FRF anunță că la Liga 1 98,25% este procentul celor vaccinați. Astfel, dintr-un total de 57 de persoane una singură nu este vaccinată, fiind însă în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de la testarea pozitivă Covid-19.

Source Link : https://romanialibera.ro/sport/fotbalistii-din-primele-trei-esaloane-sunt-vaccinati-majoritar-cu-schema-completa/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending