Connect with us

Economie

RL: Falimentul City Insurance lasă cratere pe piața auto

Published

on

Declararea falimentului City Insurance a destabilizat piața asigurărilor, iar numărul păgubiților este de ordinul sutelor de mii, deși clienții sunt în număr de peste 3 milioane. Tot mai mulți șoferi se vaită că stau cu mașinile avariate în așteptarea despăgubirilor.

Falimentul City Insurance. Ce spun păgubiții

După mai bine de 2 luni de la declararea falimentului City Insurance, mulți clienți s-au trezit ai nimănui. Și înainte erau întârzieri la plata despăgubirilor, însă acum odată preluați de fondul de garantare, mulți șoferi se văd abandonați, dezamăgiți și pe cont propriu, după ce au plătit polițe de asigurare auto.

,,Doar fraierii ca noi sunt obligați sa plătească RCA, în schimb, când ei trebuie sa despăgubească trec luni de zile până dau banii. Tu stai cu mașina stricată sau o faci pe banii tai până se gândesc ei să te despăgubească. Pentru ei de ce nu există un termen imediat ca să îți poți repara mașina?”, se întreabă Constantin, unul dintre păgubiți.

În acest moment, Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) are peste 60.000 de cereri în valoare de aproximativ 600 de milioane de lei, o sumă pe care reprezentanții FGA speră o plătească cel târziu din decembrie.

Source Link : https://romanialibera.ro/economie/economie-interna/falimentul-city-insurance-lasa-cratere-pe-piata-auto/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending