Connect with us

Sport

RL: Declarațiile lui Mircea Lucescu despre Dinamo

Published

on

Mircea Lucescu, a declarat că suporterii dinamovişti nu au lăsat echipa să dispară şi cu ajutorul lor aceasta va reveni acolo unde îi este locul, conform Agerpres.

„Suporterii dinamovişti au reuşit să menţină această echipă în prima divizie, chiar dacă acum nu e la un nivel extraordinar. Pentru că se vede că toate fostele echipe departamentale au trecut prin momente foarte grele. Cei care nu au lăsat echipa să dispară au fost suporterii dinamovişti. Şi nu pot decât să le mulţumesc pentru sprijin şi sunt convins că în continuare vor da dovadă de aceeaşi dragoste pentru culorile echipei Dinamo, pentru ceea ce va deveni Dinamo. Pentru că numai cu ajutorul lor Dinamo va reveni acolo unde îi este locul”, a spus Lucescu.

Antrenorul formaţiei Dinamo Kiev a menţionat că noul proiect, DinamoWin va ajuta clubul să depăşească problemele financiare cu care se confruntă în prezent.

„Felcitări pentru proiect, este un proiect extrem de interesant, dar mai mult decât atât, extrem de benefic pentru clubul Dinamo. Este un semn că Dinamo se strânge din nou şi sper că într-un timp scurt va reuşi să treacă peste această perioadă dificilă. De aceea îi felicit pe toţi cei prezenţi acolo acum. Sunt convins că la experienţa şi dorinţa pe care o au vor reuşi să redreseze situaţia de la Dinamo. Sper să vedem şi stadionul acela nou care ni se promite de atâta timp şi atunci cu siguranţă va fi o cu totul şi cu totul altă atmosferă. Deocamdată voi faceţi o treabă foarte bună punând bazele acestui proiect şi sunt convins că va fi bine primit de toţi suporterii echipei Dinamo”, a precizat Lucescu.

Source Link : https://romanialibera.ro/sport/declaratiile-lui-mircea-lucescu-despre-dinamo/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending