Connect with us

Sport

RL: David Popovici, cel mai bun tânăr sportiv: Spiritul competitiv din mine urla. VIDEO

Published

on

David Popovici a transmis un mesaj după ce a fost desemnat cel mai bun tânăr sportiv din Europa.

Înotătorul român a afirmat, după câştigarea Premiului Piotr Nurowski pe anul 2021, că spiritul său competitiv îi cerea în timpul ceremoniei să cucerească titlul de cel mai bun tânăr sportiv de pe continent la sporturile olimpice de vară.

„Am câştigat şi mă simt bine. Pe măsură ce ne apropiam de anunţarea câştigătorului mă aşteptam cât de cât, pentru că lumea a spus că am ţinut un discurs bun, un mini-discurs. Nu am avut emoţii înainte sau în timpul discursului, dar, pe măsură ce ne-am apropiată de momentul desemnării câştigătorului spiritul competitiv din mine îmi dicta şi urla: ‘Câştigă, trebuie să câştigi!’. Şi mă bucur că s-a întâmplat”, a spus Popovici într-un mesaj video difuzat pe pagina de Facebook a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

 

David Popovici a câştigat Premiul Piotr Nurowski pe anul 2021, după ce a fost votat cel mai bun tânăr sportiv de pe Bătrânul Continent la sporturile olimpice de vară, joi seara, la Adunarea Generală a Comitetelor Olimpice Europene de la Samorin (Slovacia).

Source Link : https://romanialibera.ro/sport/alte-sporturi/david-popovici-cel-mai-bun-tanar-sportiv-spiritul-competitiv-din-mine-urla-video/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending