Connect with us

Sănătate

RL: Columna Medical Center devine parte din Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Published

on

Prin preluarea Columna Medical Center, REGINA MARIA oferă o gamă completă de servicii adresate sănătății reproductive.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, lider în servicii medicale, anunță preluarea clinicii Columna Medical Center, cea mai mare clinică în reproducerea umană asistată și fertilizare in vitro, cu o cifră de afaceri de 4,5 milioane euro în 2020. Excelența specialiștilor și experiența dobândită în cei zece ani de activitate a clinicii vin în completarea serviciilor medicale deja oferite de Rețea pentru sănătatea femeii.

Columna Medical Center completează portofoliul Rețelei REGINA MARIA cu servicii integrate și personalizate pentru problemele de infertilitate oferite de specialiști cu experiență recunoscută la nivel național și cu rezultate remarcabile, comparabile cu cele ale clinicilor de renume din Europa. Din totalul celor aproape 800 de embriotransferuri cu embrioni decongelați, realizate în cursul anului 2020, 1 din 2 femei cu vârsta sub 35 de ani și 1 din 3 femei de vârstă reproductivă avansată au obținut sarcinile mult dorite. Clinica deservește anual 17,000 de pacienți și a efectuat 1,000 de tratamente de fertilizare in vitro în 2021.

Suntem extrem de încântați că o echipă extraordinară se alătură echipelor noastre medicale. Ne dorim ca pacienții să beneficieze de expertiza integrată REGINA MARIA în ceea ce privește îngrijirea completă a sănătății reproductive a femeii: de la analize specializate, diagnostic și chiar managementul endometriozei și al altor afecțiuni care pot afecta fertilitatea, până la proceduri FIV, chirurgie materno-fetală, urmărirea sarcinii și naștere, până la gestionarea nou-născuțior prematuri. Să aducem un copil sănătos într-o familie este cea mai frumoasă împlinire și o facem cu foarte multa grijă și pricepere”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/sanatate/columna-medical-center-devine-parte-din-reteaua-de-sanatate-regina-maria/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending