Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Vedetele care şi-au împodobit deja bradul de Crăciun, în noiembrie. Abia aşteptau momentul acesta

Published

on

Britney Spears este printre primele vedete care şi-a împodobit bradul de Crăciun în noiembrie. Ea este nerăbdătoare să serbeze Crăciunul.

Vedeta proaspăt scăpată de sub tutela tatălui, trăieşte viaţa la maxim. Există deja un curent în lume al iubitorilor de Crăciun care deja îşi împodobesc bradul. Printre vedete se numără Britney Spears, Dame Joan Collins sau Tamara Ecclestone. Poate că vremurile de restrişte pe care le trăim ne îndeamnă să ne bucurăm cât mai mult de lucrurile mici, care ne pot face fericiţi. Iar pentru un iubitor de Crăciun, ce poate fi mai emblematic decât un brăduţ bine pus la punct, aranjat fără grabă, cam cu o lună înainte?

În SUA, s-a dat verde la împodobit bradul. Toată lumea, de la Britney Spears la preşedintele Biden s-a apucat de aranjat bradul, chiar dacă mai avem o săptămână până la începutul lunii decembrie, luna oficială a sărbătorilor de iarnă.

Cântăreaţa în vârstă de 39 de ani a explicat pe Instagram: ”Împart bucuria cu voi, acum că e roşu.”

 

Source Link : https://okmagazine.ro/vedetele-care-si-au-impodobit-deja-bradul-de-craciun-in-noiembrie-abia-asteptau-momentul-acesta/a20478411

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending