Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Roxana Ciuhulescu s-a vaccinat cu a treia doză. Ce a impresionat-o: “Nu am primit comision”

Published

on

Tulburată de ce se întâmplă în ţară şi de drama trăită de o familie, Roxana Ciuhulescu nu a mai stat pe gânduri şi s-a vaccinat pentru a treia oară.  Vedeta recunoaşte că a primit şi critici, dar şi aprecieri pentru acest fapt.

“M-am vaccinat cu a 3-a doză şi am făcut public acest lucru.  Ulterior, am primit tot felul de mesaje, critici şi felicitări

Chiar dacă unii dintre voi nu sunteţi de acord cu vaccinarea, statisticile sunt îngrijorătoare. Că am făcut publică vaccinarea, am făcut-o nu ca să primesc jigniri şi nici aplauze. Să ştiţi că nu primit “comision”  cum au scris unii, ci pur şi simplu îmi doresc să ajut alţi oameni să conştientizeze cât de important este să ne protejăm. Pe noi, dar şi pe cei de lângă noi.

Probabil, sunt încă marcată de o poveste petrecută în cercul meu, unde o mamă singură cu un copil bolnav şi un senior în grijă, a ajuns chiar ea la spital cu complicaţii.

Source Link :  https://okmagazine.ro/roxana-ciuhulescu-s-a-vaccinat-cu-a-treia-doza-ce-a-impresionat-o-nu-am-primit-comision/a20451904

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending