Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: E sărbătoare în familie! Ce cadou îşi doreşte Lavinia Pîrva de la Ştefan Bănică Jr.

Published

on

Lavinia Pîrva va împlini mâine 37 de ani.

Artista se declară o femeie împlinită; are o familie frumoasă, alături de Ştefan Bănică jr., pe fiul său Alexandru şi un magazin de haine unde îşi vinde propriile creaţii.

Lavinia nu va avea parte de o petrecere grandioasă, dar îşi aşteaptă prietenii în confortul căminului, având în vedere contextul pandemiei. Nu este adepta bijuteriilor sau a bolizilor de lux primite cadou, dar nu ar refuza niciodată o vacanţă împreună cu cele mai dragi fiinţe din viaţa ei. Totuşi, artista le-a împărtăşit lui Teo Trandafir şi lui Bursucu care este cea mai mare bucurie pe care o poate avea de ziua ei.   “Eu îmi doresc să vină tortul, pentru că Alexandru adoră aniversările, mai exact să sufle în lumânări. De fiecare dată când este o aniversare în familie îl iau şi spun <lăsaţi-l şi pe el să sufle>. Abia aştept să îi văd bucuria pe chip. Va fi foarte frumos pentru că vom fi cu toţii în familie”, a spus artista la Kanal D.

 

Source Link : https://okmagazine.ro/e-sarbatoare-in-familie-ce-cadou-isi-doreste-lavinia-pirva-de-la-stefan-banica-jr/a20478056

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending