Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: Decizia luată de Nadine după ce s-a mutat în Franţa: “Mi-a umplut sufletul de bucurie”

Published

on

A ales să locuiască într-un alt colţ de lume, iar acum vrea să se pună la punct cu franceza.

Nadine trăieşte de ceva vreme în Franţa şi studiază în America, iar atunci când nu are cursuri online intră în competiţie cu fiul său.

”Putem învăţa orice ne propunem, orice avem nevoie Asta este o certitudine pe care am priceput-o devreme în viaţă. Şi pentru că vreau să învăţ franceză, de luni până duminică, pe la mijlocul zilei, mă apuc de franceză. Dimineaţa învăţ pentru facultate şi după, vreme de două ore, împreună cu copilul, deschidem Duolingo şi începem o uşoară competiţie. Noah este mult mai avansat decât mine. Azi mi-a explicat când folosesc “ le” şi când “ la”. Mi-a umplut sufletul de bucurie să-l văd că ia mutră de isteţ, că o învaţă el pe mami… Mi -am propus ca la anul pe vremea asta să pot purta cu multă uşurinţă conversaţii în franceză, pe diverse teme. Până atunci, recunosc că îmi place enorm să nu înţeleg despre ce se vorbeşte în jurul meu. La fel de mult îmi place şi că nu sunt băgată în seamă în nicio situaţie socială, cei din jur ştiind că nu ştiu o boabă de franceză”, povesteşte Nadine.

Source Link : https://okmagazine.ro/decizia-luata-de-nadine-dupa-ce-s-a-mutat-in-franta-mi-a-umplut-sufletul-de-bucurie/a20473016

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending