Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: Cum îşi păstrează Jojo frumuseţea la 40 de ani. De ce ajunge periodic la medicul estetician

Published

on

Are 40 de ani, dar nu îi dai mai mult de 30. Jojo a dezvăluit cum îşi păstrează frumuseţea şi de ce apelează la medicul estetician.

“Încredere. Ce cuvânt important, cu greutate. Să ai încredere în omul de lângă tine este rodul unei relaţii care se construieşte în timp. Vedeţi cum o privesc pe Dr. Daniela Catanaş?

Cu încredere. Pentru că ştiu că ea îmi sporeşte de fiecare dată încrederea în mine. Să am grijă de faţa mea a devenit o prioritate, mai ales după ce am împlinit 35 de ani. După ce am împlinit 40 a devenit şi mai important să mă simt confortabil cu mine însămi. Hidratarea în profunzime şi estomparea delicată a ridurilor fac parte din ritualul meu periodic, pentru care mă las cu încredere pe mâinile medicului meu.

Cred în frumuseţea oricărei vârste şi cel mai important cred că putem avea grijă de noi mereu, dar cu măsură. Nu vreau să fiu perfectă, pentru că perfecţiunea nu există. Vreau însă să fiu cea mai bună versiune a mea”, spune actriţa.

Source Link : https://okmagazine.ro/cum-isi-pastreaza-jojo-frumusetea-la-40-de-ani-de-ce-ajunge-periodic-la-medicul-estetician/a20480626

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending