Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Cele mai scandaloase poze cu Madonna. La 63 de ani, şi-a dezgustat fanii: “Eşti penibilă. Copiii tăi ce spun despre tine?”

Published

on

Alertă în social media: Madonna a depăşit, cu cea mai recentă postare, limitele acceptate de mulţi dintre urmăritorii săi: “Aici e Instagram, nu Pornhub!”

Vedeta de 63 de ani a postat 10 poze în care poartă ciorapi plasă şi tocuri şi îşi lasă un sân gol la vedere – dar ipostazele alese au fost considerate mult prea vulgare de către fanii ei, mai ales având în vedere vârsta artistei. Unii au felicitat-o pentru îndrăzneală şi s-au amuzat pe seama comentariului ei la aceste imagini: “Îngerul mă veghează”, cu trimitere la îngerul de deasupra patului în care a pozat. Dar mulţi au criticat-o vehement, cu mesaje dure: “Nu ne mai arăta fundul! Am văzut destul în cartea ta despre sex şi atunci a fost îndrăzneţ, dar acum… Acum eşti lipsită de clasă. De ce faci asta? Poţi fi mai bună de-atât”. Un alt comentariu a fost: “În loc să faci aceste poze ridicole, mai bine faci muzică de calitate, aşa cum făceai pe vremuri. Te-ai coborât atât de mult, până sub pat”. Iar alte comentarii au făcut trimitere la copii Madonnei: “Eşti penibilă. Copiii tăi ce spun despre tine?”. Vezi imaginile în galeria foto.
Foto: Instagram

Source Link : https://okmagazine.ro/cele-mai-scandaloase-poze-cu-madonna-la-63-de-ani-si-a-dezgustat-fanii-esti-penibila-copiii-tai-ce-spun-despre-tine/a20480240

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending