Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Alexandra Ungureanu a suferit prima intervenţie estetică. Ce schimbare a făcut artista

Published

on

După ce a reuşit să trateze o acnee severă, Alexandra Ungureanu a suferit şi prima intervenţie la nivelul feţei.

În ultimul timp, vedeta a observat că un detaliu estetic ce o nemulţumea de ani buni a devenit din ce în ce mai pronunţat. Mai exact, şanţurile nazolabiale, cele două linii ce pornesc de la colţul nărilor până la colţul buzelor.

“Moştenesc de la tatăl meu aceste linii mai pronunţate. Le am din adolescenţă, însă, odată cu trecerea timpului, au devenit din ce în ce mai adânci şi au ajuns să mă deranjeze, în special atunci când lumina nu pică într-un mod fericit pe faţa mea. Eu nu am mai recurs la nicio intervenţie estetică minim-invazivă până acum şi mi-a fost teamă să fac acest pas. M-am informat, am căutat în domeniu medici despre care să fiu sigură că sunt pregătiţi şi aşa l-am întâlnit pe Dr. Valentin Vlădoiu. Mi-a luat ceva timp până să mă decid, iar săptămâna aceasta am făcut marele pas”, povesteşte Alexandra Ungureanu.

Medicul i-a recomandat o procedură minim-invazivă fină, prin care se umple la nivel superficial şanţurile cu o cantitate mică de acid hialuronic. În urma procedurii, liniile sunt estompate într-o măsură potrivită, astfel încât să ofere un aspect proaspăt şi întinerit tenului, fără a afecta trăsăturile naturale ale acestuia.

Source Link : https://okmagazine.ro/alexandra-ungureanu-a-suferit-prima-interventie-estetica-ce-schimbare-a-facut-artista/a20481460

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending