Connect with us

Actualitate

Ziarul Romanesc: Părinții trebuie să fie atenți dacă își lasă copiii la colindat de Halloween. Ce pericol grav îi paște pe cei mici

Published

on

Poliția avertizează părinții care își lasă copiii la colindat de Halloween să verifice dulciurile primite pentru ca printre ele să nu se afle și unele cu canabis.

Poliția britanică a anunțat că cei mici ar putea fi vizați cu dulciuri colorate împletite cu canabis de acest Halloween.

Oamenii legii din Manchester le-au spus părinților să urmărească ceea ce li se oferă copiilor cu ocazia sărbătorii din acest weekend.

Dulciurile cu canabis „ar putea avea consecințe grave asupra oricărui tânăr sau copil care le consumă”, a postat poliția pe Facebook.

Există, de asemenea, îngrijorări că dulciurile pot conține o formă sintetică, mult mai nocivă de canabis, denumită drogul zombi, care poate duce la paralizie.

Anglia: Fermă de canabis „îngrijită” de un albanez. „Doi români mi-au spus că mă plătesc dacă am grijă de plante”

Hyde Park, Londra: Elevă de 15 ani, înjunghiată în timpul adunării fumătorilor de canabis

Dar consumul de canabis poate fi periculos și în forma sa obișnuită. Nu există nicio modalitate de a ști cât de mult THC există în produsele alimentare, iar consumul oricărei cantități de THC prin mâncare tinde să afecteze oamenii mult mai dramatic decât fumatul.

Source Link : https://ziarulromanesc.net/actualitate-uk/parintii-atenti-copiii-la-colindat-de-halloween/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending