Connect with us

Sport

RL: Veste proastă pentru suporterii englezi. Două meciuri fără spectatori pe teren propriu

Published

on

Echipa națională a Angliei a primit interdicție de a juca următoarele două meciuri pe teren propriu cu prezența spectatorilor în tribune, după tulburările din timpul finalei Euro 2020, dintre Anglia și Italia, de pe Wembley, din luna iulie, a anunțat luni UEFA, într-un comunicat, citată de Reuters.

Decizia finală prevede ca interdicția ca fanii să asiste la cel de-al doilea meci, în competițiile continentale UEFA, să fie suspendată condiționat, pentru o perioadă de probă de doi ani, în timp ce Federația Engleză de Fotbal a fost amendată cu 100.000 de euro, a adăugat UEFA.

Finala din 11 iulie, câștigată de Italia la penalty-uri, a fost marcată de ciocniri între suporteri și oficiali, pe Wembley și în jurul acestuia, fanii fără bilet încălcând cordoanele de securitate.

Federația de Fotbal Engleză (FA) a comandat o analiză independentă, pentru a analiza tulburările.

„Deși suntem dezamăgiți de verdict, recunoaștem rezultatul acestei decizii a UEFA”, a declarat FA, citată de Reuters, conform digi24.ro.

„Condamnăm comportamentul teribil al indivizilor care au provocat scene rușinoase pe stadionul Wembley și în jurul acestuia, la finala Euro 2020, și regretăm profund faptul că unii dintre ei au putut intra astfel pe stadion”.

Source Link : https://romanialibera.ro/sport/veste-proasta-pentru-suporterii-englezi-doua-meciuri-fara-spectatori-pe-teren-propriu/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending