Connect with us

Știri - Social

RL: Un medic dezaprobă mersul la biserică în actuala situație pandemică

Published

on

Medicul chirurg Paul Ichim cere oprirea slujbelor în biserici, și implicit mersul la biserică, timp de câteva săptămâni. În caz contrar, bisericile vor rămâne fără enoriași.

”Măi ăștia care transpirați de grija poporului, votați urgent chestia cu certificatul verde, nu mai faceți prin Parlament figurație. Se moare la greu prin țară, puteți face discriminare după gândirea dacilor liberi inconștienți”, scrie pe Facebook chirurgul gălățean Paul Ichim, conform antena3.ro.

Acesta face referire la situația din Australia, unde se iese din carantină după aproape 300 de zile „și nu s-au mai dat atât cu fundul de pământ”.

Mersul la biserică nu ar respecta restricțiile din pandemie

”Opriți câteva săptămâni și slujbele în biserici și tot felul de mese de părtăşie, unde nu se respectă mai nimic, altfel o să rămână bisericile fără enoriași și așa unii adaptați vremurilor, au inventat e-acatiste”, scrie medicul.

Certificatul verde nu este necesar pentru mersul la biserică, spre deosebire de alte instituții în care pot intra doar persoanele vaccinate sau trecute prin boală. Raed Arafat spunea că s-a decis astfel pentru că ”această activitate este una esențială dintr-un anumit punct de vedere, cum este să te duci la alimentară sau la farmacie”.

Source Link : https://romanialibera.ro/coronavirus/un-medic-dezaproba-mersul-la-biserica-in-actuala-situatie-pandemica/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending