Connect with us

Sanatate

RL: Produse și echipamente profesionale care țin virușii și microbii la distanță

Published

on

Pentru că am intrat în sezonul toamnă-iarnă, trebuie să avem mai multă grijă de sănătatea și de imunitatea noastră, fiind o perioadă în care gripele și virozele sunt la ordinea zilei. De aceea, este important ca fiecare dintre noi să avem grija de igiena personală și să ne protejăm, pentru a fi în siguranță zilnic.

Mai mult decât atât, în această perioadă, este foarte important și pentru medici, asistente și întreg personalul sanitar să folosească echipamente de protecție corespunzătoare, mai ales dacă lucrează în contact direct cu pacienți bolnavi. Orice cabinet sau spital trebuie să dispună de un stoc de produse precum combinezoane protecție, manusi medicale din latex sau nitril, acoperitori pantofi sau acoperitori cap. Aceste echipamente sunt instrumente foarte puternice de prevenție, care ajută la păstrarea igienei și au rolul de a ține la distanta virușii și bacteriile.

Pentru protecția tuturor, orice persoana ce vine din exterior într-un mediu steril, precum un cabinet sau o sala de așteptare la spital, trebuie să folosească acoperitori pantofi, să poarte o mască medicala și un halat de unică folosință.

Daca lucrați în medii sterile, laboratoare, camere curate, chimice sau de urgenta, pericolele cu care vă puteți confrunta sunt susceptibile de a fi diverse și complicate. Deci, în cele mai multe cazuri, vă va fi eficient să aveți un sistem de protecție și control care să aibă la dispoziție huse de încălțăminte de unică folosință de la un dozator din zona de îmbrăcăminte, ori de cate ori sunt necesare. Husele pentru pantofi pe care le utilizați ar trebui să fie aprobate în conformitate cu regulile și procedurile de la locul de munca, dintre care una ar trebui să fie că acestea nu vor fi niciodată refolosite, deoarece acest lucru va creste pericolul de contaminare. În plus, este esențial ca acestea să fie eliminate în mod corespunzător și în conformitate cu un proces strict.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/sanatate/produse-si-chipamente-profesionale-care-tin-virusii-si-microbii-la-distanta/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending