Connect with us

Economie

RL: Ileana Damian se alătură Directoratului Generali România în rolul de Chief Operations Officer

Published

on

Ileana Damian a preluat, începând cu data de 13 octombrie 2021, poziția de Chief Operations Officer în cadrul Generali România, alăturând-se totodată Directoratului companiei. Ileana Damian este un specialist cu o experiență de peste 16 ani în Generali România și, în noul rol, va coordona activitățile IT, back-office, achiziții și facility management.

Adrian Marin, CEO și Președinte Directorat, Generali România: „Mă bucur că investițiile constante în dezvoltarea echipei dau roade și accelerează proiectele ambițioase pe care le-am demarat în compania noastră. Ileana este un profesionist valoros, cu rezultate remarcabile în sfera digitalizării, managementului de proiecte și în simplificarea fluxurilor operaționale. Doresc să o felicit pentru performanțele de până acum și îi doresc mult succes în noul său rol”.

Ileana Damian beneficiază de o bogată experiență în aria operațiunilor, coordonând, începând cu anul 2011, Departamentul Operațiuni Back-Office al companiei noastre. Din aceasta poziție, aportul său a fost substanțial în multiple proiecte esențiale precum implementarea noilor sisteme informatice centralizate, optimizarea bazelor de date și operațiunile CRM. Ea este absolventă a Facultății de Economie Generală din cadrul Academiei de Studii Economice din București și s-a alăturat echipei Generali în 2005. Pregătirea sa a continuat prin programe de specializare tehnică și în management în cadrul Grupului Generali.

Source Link : https://romanialibera.ro/economie/economie-interna/ileana-damian-se-alatura-directoratului-generali-romania-in-rolul-de-chief-operations-officer/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending