Connect with us

Sport

RL: Cum stabilești meciurile pentru biletul zilei?

Published

on

Toți pariorii își doresc să câștige constant la pariuri sume mari de bani, însă nu poți avea fiecare bilet câștigător. Strategia de bază a oricărui parior este ca la sfârșitul lunii să aibă mai multe bilete câștigate decât pierdute. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte. Unul dintre aceste aspecte face referire la biletul zilei.

Biletul zilei fotbal este personalizat în funcție de fiecare parior, fie că vorbim de un parior care joacă 3 meciuri pe bilet sau de un parior care joacă peste 10 meciuri pe un bilet. O să îți prezint cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alcătuiești biletul zilei.

Evită cotele mici

Primul lucru important atunci când alcătuiești biletul zilei este să eviți cotele foarte mici. Dacă alcătuiești biletul zilei cu mai multe meciuri, este bine să eviți cotele de 1,10 sau 1,15, deoarece acestea îți vor pune în pericol întreg biletul și nici nu te ajută prea mult. Indiferent că vorbim de un meci al Barcelonei jucat acasă cu o cotă de 1.10, nu trebuie să te bazezi atât de mult pe faptul că victoria este sigură. În pariuri intervin des schimbări surprinzătoare de situație.

Numărul de meciuri

Un alt aspect important când vine vorba de biletul zilei este numărul de meciuri de pe bilet. Nu juca multe meciuri pe biletul zilei. Este de la sine înțeles că un bilet cu 3 sau 4 meciuri va avea șanse mult mai mari de câștig decât un bilet cu 15 meciuri. De preferat este să alegi maxim 4 evenimente pentru biletul zilei, fiecare cu o cotă de minim 1.50 .

Source Link : https://romanialibera.ro/sport/cum-stabilesti-meciurile-pentru-biletul-zilei/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending