Connect with us

Sport

RL: CSA Steaua vrea 500 de lei pentru un ecuson

Published

on

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București le cere jurnaliștilor acreditați 500 de lei în cazul în care nu returnează un ecuson, ce valorează în jur de 2 lei, primit la accesul pe stadion, la evenimentele de pe teren propriu ale formației roș-albastre.

CSA Steaua a venit cu premieră pentru sportul din țara noastră și poate chiar din Europa, încheind procese verbale de primire – predare cu jurnaliștii acreditați care participă la evenimentele de pe teren propriu ale clubului Armatei.

Procesele verbale sunt încheiate pentru a-i obliga pe jurnaliștii să returneze ecusoanele și/sau vestele primite la accesul pe Stadionul Steaua.

Dacă în cazul vestelor, s-au mai întâlnit destul de multe cazuri în care organizatorii le-solicitat jurnaliștilor returnarea echipamentelor, folosite, în general, de fotografii aflați lângă suprafața de joc, procesul verbal pentru ecuson reprezintă o premieră.

Toate cluburile din primele două eșaloane fotbalistice ale României – în afară de CSA Steaua București – precum și Federația Română de Fotbal (FRF) oferă ecusoane datate jurnaliștilor acreditați.

Source Link : https://romanialibera.ro/sport/fotbal/csa-steaua-vrea-500-de-lei-pentru-un-ecuson/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending