Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: Oţil junior a fost creştinat. Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil, doi părinţi emoţionaţi la botezul primului lor copil

Published

on

La fel ca nunta lor, care a surprins pe toată lumea, şi botezul celui mic a fost surpriza weekend-ului.

Cu o zi înainte de aplicarea unui nou set de restricţii în România, Luca Tiago a devenit creştin, iar la eveniment au participat apropiaţii cuplului Dani Oţil – Gabriela Prisăcariu.

Părinţii au fost emoţionaţi, lucru care se vede uşor din fotografiile de la eveniment, iar prietenii celor doi s-au bucurat din plin de petrecerea superbă organizată, chiar înainte ca acestea să fie interzise.

Colegul şi prietenul lui Dani, Răzvan, a venit însoţit de iubita sa, Daliana Răducan. După ceremonia de la Biserică, petrecăreţii s-au dus la restaurantul deţinut de Dani, unde s-au bucurat de petrecerea dată în cinstea micuţului. A fost prezentă şi matinala Ramona Olaru, însă neînsoţită de Cătălin Cazacu, partenerul său de viaţă, care a lăsat-o singură doar fiindcă a fost plecat în interes de serviciu: la filmări pentru emisiunea “Distracţiile lui Cazacu” de pe TVR2.

Source Link : https://okmagazine.ro/otil-junior-a-fost-crestinat-gabriela-prisacariu-si-dani-otil-doi-parinti-emotionati-la-botezul-primului-lor-copil/a20442143

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending