Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Orlando Bloom, un tătic fericit! Ce surpriză adorabilă i-a pregătit fiicei sale

Published

on

Cât este de drăguţ Orlando Bloom. Actorul se află în al nouălea cer de când a devenit tătic de fetiţă şi i-a pregătit acesteia o surpriză pe cinste.

Deşi are o avere considerabilă, starul a preferat să muncească singur, fără ajutoare de specialitate ca să-i amenajeze fetiţei sale de numai un an camera.

Imaginile adorabile au devenit virale pe Internet. Îl vedem pe Orlando cum zugrăveşte şi lipeşte abţibilduri pe peretele micuţei. Actorul are o relaţie cu cântăreaţa Katy Perry şi au devenit fericiţii părinţi ai micuţei Daisy Dove din 2020.

Actorul de 44 de ani are o avere estimată la 40 de milioane de dolari, iar Katy, la doar 36 de ani, aproape 330 de milioane de dolari. Cu toate acestea, se implică direct în treburile casei.

Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, împreună cu care are şi un băieţel de 10 ani. Cu Katy se cunoaşte din 2016, au avut o relaţie cu pauze, însă din 2018 au redevenit oficial un cuplu. Cei doi sunt acum logodiţi, iar venirea pe lume a fetiţei i-a apropiat mai mult ca niciodată.

Foto: Profimedia şi Instagram

Source Link : https://okmagazine.ro/orlando-bloom-un-tatic-fericit-ce-surpriza-adorabila-i-a-pregatit-fiicei-sale/a20443252

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending