Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: “No Time to Die”, ultimul film James Bond cu Daniel Craig, record de box office!

Published

on

Daniel Craig s-a bucurat de un succes uriaş cu noua peliculă James Bond, înregistrând încasări record

Al 25-lea lungmetraj din franciza James Bond a înregistrat încasări record de 26 de milioane de lire sterline în primul weekend de la lansare. Astfel se poate spune că Daniel Craig îşi ia” Adio!” în uralele umlţimii de la rolul agentului 007. “No Time to die” a depăşit, la capitolul weekendului de debut celelalte filme din franciză, “Skyfall” şi “Spectre”. Pelicula este un succes de box office şi în România – datele oferite de Forum Film România relevând că în primele zile după premiera de pe 30 septembrie, încasările au fost de 1.350.000 lei. În prezent, sălile de cinema rămân deschise la 50% din capacitate, accesul fiind permis doar persoanelor care deţin certificatul verde.
Acţiunea din “No Time to Die / Nu e vreme de murit” are loc la cinci ani după “Spectre”, premisa de la care porneşte noul film din seria 007 fiind că super agentul s-a retras din viaţa agitată. Însă, clipele sale de linişte sunt brusc întrerupte când Felix Leiter, un vechi prieten din CIA, apare în peisaj şi îi cere ajutorul. Deodată, o misiune aparent simplă, de extragere a unui om de ştiinţă răpit, se transformă într-una cu mult mai periculoasă decât era de aşteptat şi îl poartă pe Bond pe urma unui răufăcător misterios care e înarmat cu o nouă tehnologie de luptă ce poate avea efecte devastatoare asupra omenirii. Din distribuţie mai fac parte şi Ana de Armas, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Léa Seydoux, Rami Malek.

Source Link : https://okmagazine.ro/no-time-to-die-ultimul-film-james-bond-cu-daniel-craig-record-de-box-office/a20419895

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending