Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Jessica Alves îşi celebrează goală feminitatea mult dorită! ”Trebuia să dovedesc că sunt femeie”. Fotografii incendiare

Published

on

Jessica Alves savurează din plin atât de râvnitul statut de femeie. Ea mărturiseşte că s-a simţit presată să apară nud pentru a dovedi că e femeie.

Pentru a-şi celebra feminitatea atât de greu dobândită, Jessica Alves a apărut goală într-un set de fotografii incendiar.

A fost un drum lung pentru ea şi deloc uşor. Însă şi-a dorit atât de mult să fie femeie. Ea declarară cu detaşare: ”Am trecut prin 36 de ani de tranziţie, în care nu m-am simţit niciodată frumoasă, sexy sau senzuală. Acum, întorc capete şi beneficiez de atenţia multor bărbaţi, iar asta e minunat pentru egoul meu. Cu toate acestea, nu am pe nimeni.”

Jessica Alves este rugată de femei să împărtăşească cu ele sfaturi legate de frumuseţe şi operaţii estetice, iar femeile trans îi solicită sfaturi legate de tranziţie.

Source Link : https://okmagazine.ro/jessica-alves-isi-celebreaza-goala-feminitatea-mult-dorita-trebuia-sa-dovedesc-ca-sunt-femeie-fotografii-incendiare/a20428001

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending