Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Gabriela şi Dani Oţil, doi părinţi îndrăgostiţi de mutriţele celui mic. În ce ipostază adorabilă l-au fotografiat pe micuţ

Published

on

Gabriela şi Dani Oţil se bucură din plin de micuţul care le-a îmbogăţit viaţa de o lună de zile.

Amândoi stau şi-l contemplă zilnic, ca toţi părinţii care îşi privesc comoara şi nu le vină să creadă că e a lor. În timp ce lui Dani i se citeşte fericirea în ochi atunci când îl ia în braţe pe micuţ, Gabriela nu conteneşte să-l răsfeţe cu costumaşe haioase.

Superba mămică şi-a îmbrăcat puiuţul în costum de urs şi l-a scos la plimbare. Micuţul este adorabil, chiar dacă nu reuşim să îl vedem în întregime. Asemenea multor celebrităţi, şi cuplul Oţil a decis să dezvăluie doar parţial chipul micuţului.

Cei doi au dezvăluit în schimb numele micului Oţil. El se numeşte Luca Tiago.

Gabriela Prisăcariu nu se sfieşte să încingă atmosfera printre urmăritorii săi. Ea a creat controverse încă din timpul sarcinii. Recent a făcut o glumă ce iar a fost taxată aspru de cei mai vehemenţi urmăritori. Soţia lui Dani a pus paie pe foc când a spus: „Ce faci când plânge copilul în maşină? Dai muzica mai tare ca să nu-l mai auzi”. Gluma sa nu a fost gustată de mulţi, mai ales în aceste vremuri când toţi internauţii simt nevoia să intervină, să critice şi să judece cam toate enunţurile din mediul online.

Foto: Instagram

Source Link : https://okmagazine.ro/gabriela-si-dani-otil-doi-parinti-indragostiti-de-mutritele-celui-mic-in-ce-ipostaza-adorabila-l-au-fotografiat-pe-micut/a20428072

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending